Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cranes Songtekst: comme je suis libre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cranes - comme je suis libre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van comme je suis libre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cranes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cranes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals comme je suis libre .

Origineel

Comme je suis libre. Et quelle superbe absence que mon me. Comme je suis libre. Comme je suis libre. Comme je suis libre. Et quelle superbe absence que mon me. Comme je suis libre. Comme je suis libre. Comme je suis libre. Et quelle superbe absence que mon me.

 

Vertaling

Hoe vrij ik ben. En wat een grote afwezigheid is mijn ik. Hoe vrij ik ben. Hoe vrij ik ben. Hoe vrij ik ben. En wat een mooie afwezigheid is mijn ik. Hoe vrij ik ben. Hoe vrij ik ben. Hoe vrij ik ben. En wat een mooie afwezigheid is mijn ik.