Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the crystals Songtekst: little boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the crystals - little boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the crystals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the crystals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little boy .

Origineel

Little boy, you probably don't know it But on the night we met you stole my heart away Little boy, can't help it if I show it But I wish that you could love me too Just as much as I love you Yes, I know you would see that you were meant for me Little boy, please let me be your little girl Little boy, I hope you do believe me 'Cause it would break my heart if you should walk away Little boy, just say you'll never leave me And I'll give my heart and soul to you Then you'll see our love is true Yes, then I know you'll see how much you mean to me Little boy, please let me be your little girl I just want to go every place that you go And do everything that you do I just want to know everyone that you know And spend my whole life loving you Yes, then I know you'll see, just what you mean to me Little boy please let me be your little girl Little boy, little boy... (repeat and fade)

 

Vertaling

Kleine jongen, je weet het waarschijnlijk niet maar op de avond dat we elkaar ontmoetten heb je mijn hart gestolen Kleine jongen, ik kan het niet helpen als ik het laat zien Maar ik wou dat je ook van mij kon houden Net zoveel als ik van jou hou Ja, ik weet dat je zou zien dat je voor mij bestemd bent Kleine jongen, laat me alsjeblieft je kleine meisje zijn Kleine jongen, ik hoop dat je me gelooft Want het zou mijn hart breken als je zou weglopen Kleine jongen, zeg gewoon dat je me nooit zult verlaten En ik zal mijn hart en ziel aan je geven Dan zul je zien dat onze liefde waar is Ja, dan weet ik dat je zult zien hoeveel je voor me betekent Kleine jongen, laat me alsjeblieft je kleine meisje zijn Ik wil overal heen waar jij heen gaat En alles doen wat jij doet Ik wil gewoon iedereen kennen die jij kent En mijn hele leven van je houden Ja, dan weet ik dat je zult zien, wat je voor me betekent Kleine jongen, laat me alsjeblieft je kleine meisje zijn Kleine jongen, kleine jongen... (herhaal en fade)