Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cult Songtekst: fatman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cult - fatman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fatman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cult! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cult en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fatman .

Origineel

The fatman cannot see. What's going on. For he's not me. The fatman takes away. What isn't his. He weakens you and me. Lust of your life. Money ............. life. Your money is his life. The fatman an unhappy man. And all his friends. Are fatmen too. Tommy can you hear me?

 

Vertaling

De dikkerd kan niet zien. Wat er aan de hand is. Want hij is mij niet. De dikkerd neemt weg. Wat niet van hem is. Hij verzwakt jou en mij. Lust van je leven. Geld ............. leven. Jouw geld is zijn leven. De dikkerd een ongelukkig man. En al zijn vrienden. Zijn ook dikkerds. Tommy kan je me horen?