Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: all cats are grey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - all cats are grey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all cats are grey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all cats are grey .

Origineel

I never thought that I would find myself. In bed amongst the stones. The columns are all men. Begging to crush me. No shapes sail on the dark deep lakes. And no flags wave me home. In the caves. All cats are grey. In the caves. The textures coat my skin. In the death cell. A single note. Rings on and on and on....

 

Vertaling

Ik had nooit gedacht dat ik mezelf zou vinden. In bed tussen de stenen. De zuilen zijn allemaal mannen. Smekend om me te verpletteren. Geen vormen varen op de donkere diepe meren. En geen vlaggen wuiven me naar huis. In de grotten. Alle katten zijn grijs. In de grotten. De texturen bedekken mijn huid. In de doodscel. Een enkele noot. Rinkelt verder en verder en verder ....