Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: foxy lady

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - foxy lady ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foxy lady? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foxy lady .

Origineel

You know you're a cute little heart-breaker. You know you're a sweet little love-maker. I want to take you home. I won't do you no harm. You've got to be all mine. All mine. I see you come down on the scene, Foxy. You make me want to get up and scream, Foxy. I've made up my mind. I'm tired of wasting all my precious time. You've got to be all mine. All mine.

 

Vertaling

Je weet dat je een schattige kleine hartenbreker bent. Je weet dat je een lieve kleine liefde-maker bent. Ik wil je mee naar huis nemen. Ik zal je geen kwaad doen. Je moet helemaal van mij zijn. Helemaal van mij. Ik zie je op de scène komen, Foxy. Je maakt dat ik wil opstaan en schreeuwen, Foxy. Ik heb een besluit genomen. Ik ben het zat om al mijn kostbare tijd te verspillen. Je moet helemaal van mij zijn. Helemaal van mij.