Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: homesick (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - homesick (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van homesick (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals homesick (live) .

Origineel

Hey, hey Just one more and I'll walk away All the everything you win Turns to nothing today And I forget how to move When my mouth is this dry And my eyes are bursting hearts In a blood-stained sky Ah, it was sweet It was wild And oh, how we I trembled Stuck in honey Honey, cling to me So just one more Just one more go Inspire in me the desire in me To never go home Ah, just one more And I'll walk away All the everything you win Turns to nothing today So just one more Just one more go Inspire in me the desire in me To never go home To never go home

 

Vertaling

Hey, hey Nog één en ik loop weg Alles wat je wint Verandert in niets vandaag En ik vergeet hoe ik moet bewegen When my mouth is this dry And my eyes are bursting hearts In een met bloed bevlekte hemel Ah, het was zoet It was wild En oh, hoe wij Ik beefde Stuck in honey Honing, klamp je aan me vast So just one more Just one more go Inspireer in mij het verlangen Om nooit meer naar huis te gaan Ah, nog één keer And I'll walk away All the everything you win Verandert in niets vandaag So just one more Just one more go Inspireer in mij het verlangen Om nooit meer naar huis te gaan Om nooit meer naar huis te gaan