Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: kyoto song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - kyoto song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kyoto song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kyoto song .

Origineel

A nightmare of you. Of death in the pool. Wakes me up at quarter to three. I'm lying on the floor of the night before. With a stranger lying next to me. A nightmare of you. Of death in the pool. I see no further now than this dream. The trembling hands of the trembling man. Hold my mouth. To hold in a scream. I try to think. To make it slow. If only here is where I go. If this is real. I have to see. I turn on fire. And next to me.... It looks good!. It tastes like nothing on earth. It looks good!. It tastes like nothing on earth. Its so smooth it even feels like skin. It tells me how it feels to be new. It tells me how it feels to be new. A thousand voices whisper it true. It tells me how it feels to be new. And every voice belongs. Every voice belongs to you.

 

Vertaling

Een nachtmerrie van jou. Van de dood in het zwembad. Maakt me wakker om kwart voor drie. Ik lig op de vloer van de vorige nacht. Met een vreemde naast me. Een nachtmerrie van jou. Van de dood in het zwembad. Ik zie nu niet verder dan deze droom. De trillende handen van de trillende man. Houden mijn mond vast. Om een schreeuw in te houden. Ik probeer te denken. Om het langzaam te laten gaan. Als dit maar is waar ik heen ga. Als dit echt is. Ik moet het zien. Ik zet in vuur en vlam. En naast me.... Het ziet er goed uit. Het smaakt als niets op aarde. Het ziet er goed uit!. Het smaakt als niets op aarde. Het is zo glad dat het zelfs aanvoelt als huid. Het vertelt me hoe het voelt om nieuw te zijn. Het vertelt me hoe het voelt om nieuw te zijn. Duizend stemmen fluisteren de waarheid. Het vertelt me hoe het voelt om nieuw te zijn. En elke stem hoort erbij. Elke stem hoort bij jou.