Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: ocean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - ocean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ocean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ocean .

Origineel

i don't think i'm any closer now. than i was at fifteen. i still don't know what i really want. or how i really feel. sometimes i think i've seen too much. sometimes nothing at all. and sometimes i think i just forgot. and i am so confused. i still need to believe in you. i still need to know you'll never. never give up. i believe in you. so how can you ever let my hope turn to despair. how can you ever stop telling me you care. i still need to believe in you. i still need to know you'll never. never give up. i believe in you. so how can you ever let my hope turn to despair. tell me you believe it too. tell me that you care. how can you ever let my hope turn to despair. how can you ever stop pretending

 

Vertaling

Ik denk niet dat ik nu dichterbij ben dan toen ik vijftien was. Ik weet nog steeds niet wat ik echt wil. Of hoe ik me echt voel. Soms denk ik dat ik te veel heb gezien. Soms helemaal niets. En soms denk ik dat ik het gewoon vergeten ben. En ik ben zo in de war. Ik moet nog steeds in je geloven. Ik moet nog steeds weten dat je het nooit opgeeft. Ik geloof in je. Dus hoe kun je mijn hoop in wanhoop laten veranderen. Hoe kun je ooit stoppen met te zeggen dat je om me geeft. Ik moet nog steeds in je geloven. Ik moet nog steeds weten dat je nooit opgeeft. Ik geloof in je. Dus hoe kun je ooit mijn hoop in wanhoop laten veranderen. Zeg me dat je het ook gelooft. Zeg me dat je om me geeft. Hoe kun je ooit mijn hoop in wanhoop laten veranderen. Hoe kun je ooit stoppen met te doen alsof