Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: return

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - return ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van return? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals return .

Origineel

oh I really love it here!. Oh you've thought of it all!. Candlelight! Coconut ice! And fur on the floor!. And I reeely love the way you wear your hair. and nothing more.... So tell me.... What is going on?. I was sure that I’d already gone.... But all you say is we're all spinning. it's really not just me. but that doesn't seem to help me figure out how I can be. a prisoner in pvc a minute after three.... It didn't used to be like this. must be all that sleep I missed.... Yeah but I really love it here!. You've done everything to please!. Stolichnaya! Banco de gaia! Bad timing on tv!. And I reeely love the way you turn. your smile into striptease.... But I’m still not sure what's going on. and I can't help feeling something's wrong. but you just say that we're all spinning. and it's really not just me. but that doesn't seem to help me figure out how I can be. still wrapped inside your rubber as I wriggle at your feet.... No it didn't used to be like this. must be something strange I kissed.... Maybe when my eyes were closed?. So tell me what is going on?. I’m sure that I’ve already gone.... But all you say is we're all spinning. and it's really not just me. but that doesn't seem to help me figure out how I can be. still fixed inside your fantasy. a tv refugee.... So tell me what is going on?. Just can't help feeling something's wrong.... Or is it right this way I feel?. Someone get me out of here!!!. I’m waiting on my knees....

 

Vertaling

Oh, ik vind het hier echt geweldig!. Oh je hebt aan alles gedacht!. Kaarslicht! Kokos ijs! En bont op de vloer! En ik hou echt van de manier waarop je je haar draagt. en niets meer... Dus vertel me.... Wat is er aan de hand? Ik was er zeker van dat ik al weg was. maar alles wat je zegt is dat we allemaal draaien. het is echt niet alleen ik. maar dat lijkt me niet te helpen om uit te vinden hoe ik kan zijn. een gevangene in pvc een minuut na drie.... Het was vroeger niet zo. Het zal wel al die slaap zijn die ik gemist heb. Ja, maar ik vind het hier echt geweldig. Je hebt alles gedaan om te behagen!. Stolichnaya. Banco de Gaia! Slechte timing op tv! En ik hou echt van de manier waarop je je glimlach verandert in een striptease. Maar ik weet nog steeds niet wat er aan de hand is. en ik kan het niet helpen dat ik het gevoel heb dat er iets mis is. maar je zegt dat we allemaal draaien. en het is echt niet alleen ik. maar dat lijkt me niet te helpen om erachter te komen hoe ik kan zijn. nog steeds gewikkeld in je rubber als ik kronkel aan je voeten.... Nee, zo was het vroeger niet. het moet iets vreemds zijn wat ik kuste .... Misschien toen ik mijn ogen dicht had? Dus vertel me wat er aan de hand is? Ik ben er zeker van dat ik al weg ben. maar alles wat je zegt is dat we allemaal draaien. en het is echt niet alleen ik. maar dat lijkt me niet te helpen om uit te vinden hoe ik kan zijn. nog steeds gefixeerd in je fantasie. een tv vluchtelinge.... Dus vertel me wat er aan de hand is? Ik kan het niet helpen dat ik het gevoel heb dat er iets mis is.... Of is het goed zoals ik me voel? Laat iemand me hier uit halen!!! Ik wacht op mijn knieën ....