Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: the blood (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - the blood (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the blood (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the blood (live) .

Origineel

Tell me who doesn't love What can never come back You can never forget how it used to feel The illusion is deep It's as deep as the night I can tell by your tears you remember it all [Chorus] I am paralyzed, by the blood of Christ Though it clouds my eyes, I can never stop How it feels to be dry Walking bare in the sun Every mirage I see, is a mirage of you As I cool in the twilight Taste the salt on my skin I recall all the tears, all the broken words [Chorus] When the sunsets glow drifts away from you You'll no longer know If any of this was really true at all

 

Vertaling

Zeg me wie er niet van houdt Wat nooit meer terug kan komen Je kunt nooit vergeten hoe het vroeger voelde De illusie is diep Het is zo diep als de nacht Ik kan aan je tranen zien dat je het je allemaal herinnert [refrein] Ik ben verlamd, door het bloed van Christus Hoewel het mijn ogen vertroebelt, kan ik nooit stoppen Hoe het voelt om droog te zijn Bloot in de zon te lopen Elke luchtspiegeling die ik zie, is een luchtspiegeling van jou Als ik afkoel in de schemering Proef ik het zout op mijn huid Ik herinner me alle tranen, alle gebroken woorden [refrein] When the sunsets glow drift away from you Zal je niet langer weten Of dit allemaal echt waar was