Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: the exploding boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - the exploding boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the exploding boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the exploding boy .

Origineel

I couldn't hear a word you said. I couldn't hear at all. You talked until your tongue fell out. And then you talked some more. I knew if I turned. I'd turn away from you. And I couldn't look back. Tell yourself we'll start again. Tell yourself it's not the end. Tell yourself it couldn't happen. Not this way. Not today

 

Vertaling

Ik kon geen woord horen van wat je zei. Ik kon helemaal niets horen. Je praatte tot je tong eruit viel. En toen praatte je nog meer. Ik wist dat als ik me omdraaide. Ik me van je zou afkeren. En ik kon niet achterom kijken. Zeg tegen jezelf dat we opnieuw zullen beginnen. Zeg tegen jezelf dat het niet het einde is. Zeg tegen jezelf dat het niet kon gebeuren. Niet op deze manier. Niet vandaag.