Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: three imaginary boys remastered lp version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - three imaginary boys remastered lp version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van three imaginary boys remastered lp version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals three imaginary boys remastered lp version .

Origineel

Walk across the garden in the footsteps of my shadow See the lights out, no one's home In amongst the statues stare at nothing, in the garden moves Can you help me? Close my eyes and hold so tightly Scared of what the morning brings Waiting for tomorrow, never comes Deep inside the empty feeling All the nighttime leaves me Three imaginary boys Slipping through the door, hear my heartbeat in the hallway Echoes round and round, inside my head Drifting up the stairs I see the steps behind me disappearing Can you help me? Close my eyes and hold so tightly Scared of what the morning brings Waiting for tomorrow, never comes Deep inside the empty feeling All the nighttime leaves me Three imaginary boys sing in my Sleep sweet child The moon will change your mind See the cracked reflection standing still before the bedroom mirror Over my shoulder but no one's there Whispers in the silence pressing close behind me, pressing close behind Can you help me? Can you help me? Can you help me? Can you help me?

 

Vertaling

Loop door de tuin in de voetstappen van mijn schaduw Zie de lichten uit, niemand is thuis Tussen de standbeelden staar ik naar niets, in de tuin beweegt Kun je me helpen? Sluit mijn ogen en hou ze zo stevig vast Bang voor wat de ochtend brengt Wachtend op morgen, die nooit komt Diep van binnen het lege gevoel Al de nacht verlaat me Drie denkbeeldige jongens Glippen door de deur, horen mijn hartslag in de gang Echo's rond en rond, in mijn hoofd De trap opdrijvend zie ik de treden achter me verdwijnen Kun je me helpen? Sluit mijn ogen en hou ze zo stevig vast Bang voor wat de ochtend brengt Wachtend op morgen, die nooit komt Diep van binnen het lege gevoel Al de nacht verlaat me Drie denkbeeldige jongens zingen in mijn Slaap lief kind De maan zal je van gedachten doen veranderen Zie de gebarsten reflectie stilstaan voor de slaapkamer spiegel Over mijn schouder maar niemand is daar Fluisteringen in de stilte drukken dicht achter me, drukken dicht achter me Kun je me helpen? Kun je me helpen? Kun je me helpen? Kun je me helpen?