Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cure Songtekst: three

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cure - three ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van three? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals three .

Origineel

Enough of that "stand up straight" What nonsense "No," I said, my face close to the ground, "I'll stay as I am." "You really can annoy a person, I must say. Such a waste of time! Come on, put an end to it." "The way you shout! In the quiet of the night!" I said "Just as you like," he added But wheeling suddenly around, he looked at me - I hadn't quite finished yet - and said: "What's this? You're all crooked! What on earth are you up to?" "Quite right. You're very observant," said I, my head on the seam of his trousers, which was why I couldn't look up properly I won't scream, I'll just stare at him as long as my eyes can stand it "Well?" he said "Well?" he said "Well?" he said

 

Vertaling

Genoeg van dat "sta rechtop" Wat een onzin. "Nee," zei ik, mijn gezicht dicht bij de grond, "ik blijf zoals ik ben." "Je kunt een mens echt irriteren, moet ik zeggen. Wat een tijdverspilling! Kom op, maak er een eind aan." "De manier waarop je schreeuwt! In de stilte van de nacht!" Zei ik. "Zoals je wilt," voegde hij eraan toe. Maar plotseling draaide hij zich om, keek me aan - ik was nog niet helemaal klaar - en zei: "Wat is dit? Je staat helemaal scheef! Wat ben je in hemelsnaam van plan?" "Inderdaad. Je bent erg oplettend," zei ik, met mijn hoofd op de naad van zijn broek, waardoor ik niet goed kon opkijken. Ik gil niet, ik staar hem gewoon aan zolang mijn ogen het verdragen. "Nou?" zei hij. "En?" zei hij. "Nou?" zei hij.