Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: anything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - anything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anything .

Origineel

I tear into my clothes Sacrifice my soul for anything, anything I gotta clear this town No sense in hanging around Cause anything anything anything Is better than this Where can the action be To fill this need in me Cause anything anything anything Is better than this I am the wicked boy Who takes your favourute toy Or anything anything You show me someone Who doesn't want no fun Or anything anything anything Is better than I could never be What you need in me anything I could never be What you see in me anything I can take alot I'll just take a shot at anything What you got I'll make my girl scream I'll be her love machine anywhere Anyway She only wants my tricks But we do have our kicks At anything anything Is better than this I'm out of control Sacrifice my soul for Anything anything anything Is better than this I could never be What you see in me anything I could never be What you see in me anything

 

Vertaling

Ik scheur in mijn kleren Offer mijn ziel op voor alles en nog wat Ik moet deze stad opruimen Het heeft geen zin om rond te hangen Veroorzaak alles wat dan ook Is beter dan dit Waar kan de actie zijn Om in deze behoefte te voorzien Veroorzaak alles wat dan ook Is beter dan dit Ik ben de slechte jongen Wie neemt je favoriete speeltje Of wat dan ook Je laat me iemand zien Wie wil er nou geen plezier Of iets anders Is beter dan Ik zou het nooit kunnen zijn Wat je ook nodig hebt in mij Ik zou het nooit kunnen zijn Wat je ook maar in mij ziet Ik kan veel verdragen Ik zal gewoon alles proberen Wat je hebt Ik laat mijn meisje gillen Ik zal overal haar liefdesmachine zijn In ieder geval Ze wil alleen mijn trucs Maar we hebben onze kick Bij alles wat dan ook Is beter dan dit Ik heb geen controle meer Offer mijn ziel op voor Alles wat dan ook Is beter dan dit Ik zou het nooit kunnen zijn Wat je ook maar in mij ziet Ik zou het nooit kunnen zijn Wat je ook maar in mij ziet