Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: lively arts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - lively arts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lively arts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lively arts .

Origineel

i'm gonna stay in bed all day i'm not gonna hear a word you say it's gonna be a life of style for me electric blankets,pillows,fire,and tv chorus : take a look outside those lively arts are on the slide and culture's just a bore when you're angry, young and poor but if i got my way those idle rich would pay when the discussion starts on the lively arts i'm gonna be a lazy slob stuff the folks and sod the job and tell the foreman that i'm ill and in a week i'll be here still yes i will repeat chorus

 

Vertaling

Ik blijf de hele dag in bed Ik hoor geen woord van jou het wordt een leven van stijl voor mij elektrische dekens, kussens, vuur en tv Refrein : kijk eens naar buiten die levendige kunsten staan ??op de glijbaan en cultuur is gewoon een verveling als je boos, jong en arm bent maar als ik mijn zin kreeg die nutteloze rijken zouden betalen wanneer de discussie begint over de levendige kunsten Ik word een luie slob de mensen vullen en de klus klaren en vertel de voorman dat ik ziek ben en over een week ben ik er nog Ja ik wil herhaal refrein