Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: looking at you (live 85)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - looking at you (live 85) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van looking at you (live 85)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals looking at you (live 85) .

Origineel

When it happened Something Snapped inside me Made me wanna hide All alone on my own, all alone on my own I stood up on the stand my eyes shut tight Didn't wanna see anybody Feeling alright, having a good time Doing alright, doing alright Doing alright, doing alright I saw into the dancing crowd Felt like screaming out loud I saw you standing there Saw your long, your long hair Opened up my eyes baby You made me realise what I wanna do now All I wanna do now babe is look at you Looking at you babe, looking at you Looking at you, looking at you baby You baby You baby You baby You baby You baby You baby Yeah yeah I saw into the dancing crowd Felt like screaming out loud I saw you standing there Saw your long, your long hair Opened up my eyes baby You made me realise what I wanna do now All I wanna do now babe is look at you Looking at you babe, looking at you Looking at you, looking at you baby You baby You baby You baby You baby You baby You baby You baby You baby You baby

 

Vertaling

Toen het gebeurde knapte er iets in me Het maakte dat ik me wilde verstoppen Helemaal alleen, helemaal alleen. Ik stond op de tribune met mijn ogen dicht Didn't wanna see anybody Voel me goed, heb een goede tijd Het gaat goed, het gaat goed Het gaat goed, het gaat goed I saw into the dancing crowd Ik had zin om hardop te schreeuwen Ik zag jou daar staan. Zag je lange, je lange haar Opende mijn ogen baby Je deed me beseffen wat ik nu wil doen Alles wat ik nu wil doen is naar je kijken Naar je kijken, schat, naar je kijken Naar je kijken, naar je kijken schat Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Yeah yeah I saw into the dancing crowd Ik had zin om hardop te schreeuwen I saw you standing there Zag je lange, je lange haar Opende mijn ogen baby Je deed me beseffen wat ik nu wil doen Alles wat ik nu wil doen is naar je kijken Naar je kijken, schat, naar je kijken Naar je kijken, naar je kijken schat Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby Jij baby You baby