Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: looking for action

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - looking for action ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van looking for action? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals looking for action .

Origineel

I know it You know it They know it But I don't care Communication breakdown Is everywhere Faster, faster Thrill me baby, yeah I'm fueled up and ready (but hey) Don't mess up my hair You want some action baby, yeah? Lookin' for action baby, yeah? You want some action baby, yeah? You want some action baby, yeah, yeah, yeah Passed over Kicked over I'll take it all I don't care Gimme your heart Gimme art But daddio it just Get's me nowhere They think I make deals With the devil But you gotta know Gotta find me some new kicks Baby, I just gotta go, go, go, go

 

Vertaling

ik weet het Je weet het Ze weten het Maar het kan me niet schelen Communicatie-uitval Is overal Sneller sneller Verras me schat, ja Ik ben opgeladen en klaar (maar hey) Knoei mijn haar niet Wil je wat actie schat, ja? Op zoek naar actie schat, ja? Wil je wat actie schat, ja? Je wilt wat actie schat, ja, ja, ja Overgegaan Overtrad Ik neem het allemaal Kan me niet schelen Geef me je hart Geef me kunst Maar daddio het gewoon Breng me nergens Ze denken dat ik deals sluit Met de duivel Maar je moet het weten Je moet een paar nieuwe trappen voor me vinden Baby, ik moet gewoon gaan, gaan, gaan, gaan