Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: politics

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - politics ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van politics? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals politics .

Origineel

I used to get real bored in class I don't need no politics to make me dance No rules no laws no regulations No fascist friends no race relations I just want to run around I don't want to settle down Politically fashionable scene Fascist managers dreams My politics don't sell clothes And riots don't sell my soul If I vote for something it's something I can see Give me fun not anarchy Just want to run around Don't want to settle down Politically fashionable scene Fascist managers dreams I used to get real bored in class I don't need no politics to make me dance No rules no laws no regulations No fascist friends no race relations I just want to run around Don't want to settle down Politically fashionable scene Fascist manager dreams Dreams

 

Vertaling

Ik verveelde me echt in de klas Ik heb geen politiek nodig om me aan het dansen te krijgen Geen regels, geen wetten, geen regels Geen fascistische vrienden, geen rasrelaties Ik wil gewoon rondrennen Ik wil niet tot rust komen Politiek modieuze scene Fascistische managers dromen Mijn politiek verkoopt geen kleding En rellen verkopen mijn ziel niet Als ik ergens op stem, kan ik het zien Geef me plezier, geen anarchie Ik wil gewoon rondrennen Ik wil me niet vestigen Politiek modieuze scene Fascistische managers dromen Ik verveelde me echt in de klas Ik heb geen politiek nodig om me aan het dansen te krijgen Geen regels, geen wetten, geen regels Geen fascistische vrienden, geen rasrelaties Ik wil gewoon rondrennen Ik wil me niet vestigen Politiek modieuze scene Fascistische manager droomt Dromen