Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: silly kids games

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - silly kids games ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van silly kids games? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals silly kids games .

Origineel

I just want my fortune now I don't care where or when or how I don't want the dustbin Or the cuddly toy I'm going for the jackpot Boy oh boy oh boy See me on the box See me winning lots of loot oh yeah Silly kids games Grabbing cash off that old coot oh yeah Now I've got the replies to all the questions There's just one thing that I should mention When I win all the loot Don't you have no fear I'm going to take my hols In Kampuchea yeah And it's been a pleasure Thanks a million I hope you like the show La la la la la la la

 

Vertaling

Ik wil nu gewoon mijn fortuin Het maakt me niet uit waar of wanneer of hoe Ik wil de vuilnisbak niet Of het knuffeltje Ik ga voor de jackpot Jongen oh jongen oh jongen Zie me op de doos Zie me veel buit winnen, oh ja Domme spelletjes voor kinderen Pak geld van die oude meerkoet oh ja Nu heb ik de antwoorden op alle vragen Er is maar één ding dat ik moet noemen Als ik alle buit win Wees niet bang Ik neem mijn hol In Kampuchea ja En het was een genoegen Hartstikke bedankt Ik hoop dat je de show leuk vindt La la la la la la la