Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the damned Songtekst: your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the damned - your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the damned! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the damned en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your eyes .

Origineel

It's your eyes That confuse me It's your eyes Oh that use me I miss your Philly eyes I miss your smooth white lies Pass me a cigarette Maybe I can forget Your eyes That confuse me It's your eyes Oh that use me Give me another drink That honey I can sink All of these memories That I can't get out of my mind It's your eyes That confuse me Your eyes Oh that use me You won't have to look far I'll be in the nearest bar I feel so very cold and I'm feeling So very old Without your eyes They confuse me Your eyes Oh that use me I miss your Philly eyes I miss your smooth white lies Pass me a cigarette Maybe I can forget Your eyes That confuse me Your eyes Ah that use me Your eyes Your eyes Your eyes Your eyes

 

Vertaling

Het zijn jouw ogen Dat brengt me in de war Het zijn jouw ogen Oh dat gebruik me Ik mis je Philly-ogen Ik mis je gladde witte leugens Geef me een sigaret Misschien kan ik het vergeten Jouw ogen Dat brengt me in de war Het zijn jouw ogen Oh dat gebruik me Geef me nog een drankje Die honing kan ik zinken Al deze herinneringen Dat ik niet uit mijn gedachten kan komen Het zijn jouw ogen Dat brengt me in de war Jouw ogen Oh dat gebruik me U hoeft niet ver te zoeken Ik zit in de dichtstbijzijnde bar Ik heb het zo koud en voel Zo oud Zonder je ogen Ze verwarren me Jouw ogen Oh dat gebruik me Ik mis je Philly-ogen Ik mis je gladde witte leugens Geef me een sigaret Misschien kan ik het vergeten Jouw ogen Dat brengt me in de war Jouw ogen Ah die mij gebruiken Jouw ogen Jouw ogen Jouw ogen Jouw ogen