Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dan tucker band Songtekst: keep takin me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dan tucker band - keep takin me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep takin me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dan tucker band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dan tucker band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep takin me back .

Origineel

Keep takin' me back through the years I've never seen/ Put me in the state of mind where I've never been. Let me see the building up and tearing down of our dreams/ Help me learn from our mistakes...I believe nothing's what it seems. Through these journey's my eyes see the good and the bad/ I've seen the things we've wanted and the things that we've had. We have reached for the stars looking for more to learn/ Desiring so much that our sanity never returned. CHORUS: Keep takin' me back/ Fill my mind with things I've never seen...oh yeah/ Let me see where lack/ So I won't believe in madmen's dreams. Keep takin' me back. Well I know deep inside we'll never understand the past/ I wasn't there when the yesterday's were born/I'm one of the last. My heart sinks within me when my mind drifts that way/ Into recurrences of our greed and battles night & day. MIDDLE 8: It's a sad sad world/ But I can't cry anymore/ (oh no, no) I still see the past living in me & you/ (oh yeah, yeah) Back to the present I'm hurled/ My senses close that mental door/ As lifes realitieses back in view. (yeah, yeah, yeah, oh yeah) (CHORUS) Keep takin' me back/keep takin' me back/keep takin' me back! Copyright 1999 Daniel Irwin Tucker Fire Escape Music (BMI) All Rights Reserved.

 

Vertaling

Blijf me meenemen door de jaren die ik nog nooit heb gezien / Breng me in de gemoedstoestand waar ik nog nooit ben geweest. Laat me het opbouwen en afbreken van onze dromen zien / Help me te leren van onze fouten ... Ik geloof dat niets is wat het lijkt. Door deze reis zien mijn ogen het goede en het slechte / Ik heb de dingen gezien die we wilden en de dingen die we hebben gehad. We hebben de sterren bereikt op zoek naar meer om te leren / Zoveel verlangend dat onze geestelijke gezondheid nooit terugkeerde. REFREIN: Blijf me terugnemen / Vul mijn geest met dingen die ik nog nooit heb gezien ... oh ja / Laat me zien waar gebrek / Dus ik geloof niet in de dromen van gekken. Blijf me terugnemen. Nou ik weet diep van binnen zullen we het verleden nooit begrijpen Ik was er niet bij de geboorte van gisteren / ik ben een van de laatsten. Mijn hart zinkt in me als mijn geest op die manier afdrijft / In herhalingen van onze hebzucht en veldslagen dag en nacht. MIDDEN 8: Het is een trieste trieste wereld / Maar ik kan niet meer huilen / (oh nee, nee) Ik zie nog steeds het verleden in mij en jou leven / (oh ja, ja) Terug naar het heden word ik geslingerd / Mijn zintuigen sluiten die mentale deur / Als levensrealiteit terug in zicht. (ja, ja, ja, oh ja) (REFREIN) Blijf me terugnemen / blijf me terugnemen / blijf me terugnemen! Copyright 1999 Daniel Irwin Tucker Fire Escape Music (BMI) Alle rechten voorbehouden.