Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dan tucker band Songtekst: wyldchild

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dan tucker band - wyldchild ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wyldchild? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dan tucker band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dan tucker band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wyldchild .

Origineel

I'm growing wild/I turned the wrong way/ I'm like a child/I'm here to stay. I marched for peace/but it never came/ I looked for the sun/but it would only rain. CHORUS: I'm a wyldchild/I'm losing control/ I've gone the last mile/I'm bleeding my soul. A change in the wind won't set me free/ And no point of veiw will make me see. I've grown wild/but I've turned the right way/ I'm still like a child/and I'm here to stay. I live in peace/to my world it came/ And I found the sun behind the clouds of rain. 2ND CHORUS: I'm a wyldchild but I'm gaining control/ I've gone the last mile but I'm soothing my soul. I'm a wyldchild but my way is the best/ You think you found peace of mind/ But you'll never find rest.

 

Vertaling

Ik word wild / ik draaide de verkeerde kant op / Ik ben als een kind / ik ben hier om te blijven. Ik marcheerde voor vrede / maar het kwam nooit / Ik zocht de zon / maar het zou alleen maar regenen. REFREIN: Ik ben een wyldchild / ik verlies de controle / Ik ben de laatste mijl gegaan / ik bloed mijn ziel. Een verandering in de wind zal me niet vrijmaken / En geen enkel punt zal me laten zien. Ik ben wild geworden / maar ik ben de goede kant opgegaan / Ik ben nog steeds een kind / en ik ben hier om te blijven. Ik leef in vrede / naar mijn wereld kwam het / En ik vond de zon achter de regenwolken. 2DE KOOR: Ik ben een wyldchild maar ik krijg controle / Ik heb de laatste mijl gedaan, maar ik kalmeer mijn ziel. Ik ben een wyldchild maar mijn manier is de beste / Je denkt dat je gemoedsrust hebt gevonden / Maar je zult nooit rust vinden.