Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dandy warhols Songtekst: hard on for jesus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dandy warhols - hard on for jesus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hard on for jesus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dandy warhols! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dandy warhols en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hard on for jesus .

Origineel

Oh yeah, Jesus (Oh yeah, Jesus) You Got me Going (Got Me Going) And I know just like I know No way of knowin' (no way of knowin') I gotta have faith (gotta have faith) I gotta believe (gotta believe) That the Lord of Lords and the King of Kings Come and set me free (come set me free) Oh yeah, Jesus (Oh yeah, Jesus) You Got me Going (Got Me Going) And I know just like I know No way of knowin' (no way of knowin') I gotta have faith (gotta have faith) I gotta believe (gotta believe) That the Lord of Lords and the King of Kings Come and set me free (come set me free) Jesus Jesus Jesus Jesus Jesus Jesus Jesus Jesus

 

Vertaling

Oh yeah, Jezus (Oh yeah, Jezus) You Got Me Going (Got Me Going) And I know just like I know No way of knowin' (geen manier van weten) I gotta have faith (moet geloven) I gotta believe (moet geloven) That the Lord of Lords and the King of Kings Come and set me free (kom en bevrijd me) Oh yeah, Jezus (Oh yeah, Jezus) You Got Me Going (Got Me Going) And I know just like I know No way of knowin' (geen manier van weten) I gotta have faith (moet geloven) I gotta believe (moet geloven) That the Lord of Lords and the King of Kings Come and set me free (kom en bevrijd me) Jezus Jezus Jezus Jezus Jesus Jesus Jesus Jesus