Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dandy warhols Songtekst: just try

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dandy warhols - just try ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just try? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dandy warhols! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dandy warhols en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just try .

Origineel

If you just try telling me why Wise and old, still I know the sun And built cities Where the rivers run Telling me why If you just try Oh, oh, oh Ah ah Ooh Ooh Just try telling me why If you just try (try) Alacazam put a sham down She was a good hand Oh now that she died, well, I swear, bye bye She would have tried Oh Alacazam put a sham down She was a good hand Oh now that she died, well, I swear, bye bye bye, bye

 

Vertaling

Als je me gewoon probeert te vertellen waarom Wijs en oud, toch ken ik de zon En bouwde steden Waar de rivieren stromen Vertel me waarom Als je het gewoon probeert Oh, oh, oh Ah ah Ooh Ooh Probeer me gewoon te vertellen waarom If you just try (probeer) Alacazam zette een schijnvertoning neer Ze was een goede hand Oh nu ze dood is, wel, ik zweer het, bye bye Ze zou het geprobeerd hebben Oh Alacazam zette een schijnvertoning neer Ze was een goede hand Oh nu ze dood is, wel, ik zweer het, doei doei, doei