Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dandy warhols Songtekst: the gospel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dandy warhols - the gospel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the gospel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dandy warhols! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dandy warhols en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the gospel .

Origineel

My sweet love, I'll take you there Comin' for to carry you home I'll take you down still water I am comin' for to carry you home No more weary, no more tired I'm comin' for to carry you home My sweet love, I'll take you there Comin' for to carry you home Home, I will take you there My darling I will shelter you Comin' for to carry you home I'll lay you down, still water I'm comin' for to carry you home No more weary, no more tired I'm coming' for to carry you home Comin' for to carry you home Home, I will take you there Oh, home, I will take you there I'll, I will take you there Oh, home, I will take you there

 

Vertaling

Mijn lieve liefde, ik breng je erheen Ik kom om je naar huis te dragen Ik breng je naar stilstaand water Ik kom om je naar huis te dragen Niet meer moe, niet meer moe Ik kom om je naar huis te dragen Mijn lieve liefde, ik zal je daar brengen Ik kom om je naar huis te dragen Naar huis, ik breng je erheen Mijn lieveling ik zal je onderdak geven Ik kom je naar huis brengen Ik zal je neerleggen, stil water Ik kom om je naar huis te dragen Niet meer moe, niet meer moe Ik kom eraan om je naar huis te dragen Ik kom om je naar huis te dragen Naar huis, ik breng je erheen Oh, naar huis, ik breng je erheen Ik zal, ik zal je daar brengen Oh, thuis, ik zal je daar brengen