Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dandy warhols Songtekst: thick girls knock me out (richard starkey)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dandy warhols - thick girls knock me out (richard starkey) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thick girls knock me out (richard starkey)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dandy warhols! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dandy warhols en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thick girls knock me out (richard starkey) .

Origineel

[Verse 1] Play [?] To just destroy me Like "Kisses on the Bottom" By Paul McCartney Hot punky, hot mama Look at you slamming It's "In the City" but you don't know it By the Jam, oh baby [Chorus] Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick, thick girls really knock me out [Verse 2] Play "Red Eye #9" They call me Sparky There's something by that other Beatle The Richard Starkey Hot baby, hot honey It gets so cheesy Till I got an okay Do you know "It Don't Come Easy", baby [Chorus] Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick, thick girls really knock me out [Bridge] [Chorus] Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick, thick girls really knock me out [Outro] I'm sick about [?] I'm sick about [?] You know it, you know it, you know it Oh yeah, they do Thick, thick girls

 

Vertaling

[Verse 1] Play [?] Om me gewoon te vernietigen Zoals "Kisses on the Bottom" By Paul McCartney Hot punky, hot mama Look at you slamming It's "In the City" but you don't know it By the Jam, oh baby [Chorus] Dikke meiden maken me af Dikke meiden maken me af Dikke meisjes nemen me te grazen Dikke, dikke meiden nemen me echt in de maling [Verse 2] Speel "Red Eye #9" Ze noemen me Sparky There's something by that other Beatle The Richard Starkey Hot baby, hot honey It gets so cheesy Till I got an okay Ken je "It Don't Come Easy", baby [Chorus] Dikke meiden maken me af Dikke meiden nemen me te grazen Thick girls knock me out Dikke, dikke meiden nemen me echt in de maling [Bridge] [Chorus] Thick girls knock me out Thick girls knock me out Thick girls knock me out Dikke, dikke meiden nemen me echt in de maling [Outro] Ik ben ziek van... I'm sick about [?] Je weet het, je weet het, je weet het Oh ja, dat doen ze Dikke, dikke meiden