Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the datsuns Songtekst: lucille

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the datsuns - lucille ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucille? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the datsuns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the datsuns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucille .

Origineel

â??Hey thereâ?? she said â??Looking goodâ?? â??What you doing tonight?â?? One look and I know I cant control This feeling stirring inside Cause its not love, its something more It will brake love, throw to the floor, yeah Darling id love to feel that way And stand right by your side Lucille come to take me away Cause tonight love ain't on my mind, alright I shake my head, what I'm doing is wrong Will this moment pass me by? I know ill regret it, just try and forget it This feeling just wont subside Cause its not love, its something more It will brake love, throw to the floor, yeah Darling id love to feel that way And stand right by yoyr sie Lucille come to take me away Cause tonight love ain't on my mind, alright Darling id love to feel that way And stand right by your side Lucille come to take me away Cause tonight love ain't on my mind And Lucille, with your golden hair Why you plague me this way? Oh lord I was in love with a woman But hey â??sheâ?? led me astray Lucille

 

Vertaling

â??Hey thereâ?? she said â??Looking goodâ?? Wat doe je vanavond? Een blik en ik weet dat ik geen controle heb. Dit gevoel dat binnenin roert Want het is geen liefde, het is iets meer. Het zal de liefde remmen, op de grond gooien, ja Lieverd, ik zou me graag zo voelen En naast je staan Lucille come to take me away Cause tonight love ain't on my mind, alright I shake my head, what I'm doing is wrong Zal dit moment aan me voorbij gaan? Ik weet dat ik er spijt van krijg, maar probeer het te vergeten This feeling just won't subside Want het is geen liefde, het is iets meer. It will brake love, throw to the floor, yeah Lieverd, ik zou me graag zo voelen And stand right by yoyr sie Lucille come to take me away Cause tonight love ain't on my mind, alright Lieveling, ik zou me graag zo voelen And stand right by your side Lucille come to take me away Cause tonight love ain't on my mind En Lucille, met je gouden haar Why you plague me this way? Oh lord I was in love with a woman But hey â?? sheâ? led me astray Lucille