Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dave clark five Songtekst: glad all over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dave clark five - glad all over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van glad all over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dave clark five! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dave clark five en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals glad all over .

Origineel

You say that you love me (say you love me) All of the time (all of the time) You say that you need me (say you need me) You'll always be mine (always be mine) I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm glad all over So glad you're mine I'll make you happy (make you happy) You'll never be blue (never be blue) You'll have no sorrow (have no sorrow) Cause I'll always be true (always be true) And I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm-a glad all over So glad you're mine Other girls may try to take me away (take me away) But you know, it's by your side I will stay I'll stay Our love will last now (our love will last) Till the end of time (end of time) Because this love now (because this love) Is gonna be yours and mine (yours and mine) And I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm glad all over So glad you're mine Other girls may try to take me away (take me away) But you know, it's by your side I will stay I'll stay All of our lives now (all of our lives) Till the end of time (end of time) Because this love now (because this love) Is only yours and mine (yours and mine) And I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm-a glad all over So glad you're mine I'm so glad you're mine now I'm so, I'm so glad you're mine I'm-a so glad you're mine now Whoa-whoa-whoa-whoa-whoa-whoa

 

Vertaling

You say that you love me (zeg dat je van me houdt) All of the time (de hele tijd) You say that you need me (zeg dat je me nodig hebt) You'll always be mine (altijd de mijne zijn) I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm glad all over So glad you're mine I'll make you happy (maak je gelukkig) You'll never be blue (nooit blauw zijn) You'll have no sorrow (heb geen verdriet) Cause I'll always be true (altijd trouw zijn) And I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm-a glad all over So glad you're mine Other girls may try to take me away (neem me mee) But you know, it's by your side I will stay I'll stay Our love will last now (onze liefde zal blijven) Till the end of time (einde der tijden) Omdat deze liefde nu (because this love) Is gonna be yours and mine (de jouwe en de mijne) And I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm glad all over So glad you're mine Other girls may try to take me away (take me away) But you know, it's by your side I will stay I'll stay Al onze levens nu (all of our lives) Till the end of time (einde der tijden) Omdat deze liefde nu (because this love) Is alleen van jou en mij (jou en mij) And I'm feelin' glad all over Yes I'm-a glad all over Baby I'm-a glad all over So glad you're mine Ik ben zo blij dat je nu van mij bent Ik ben zo, ik ben zo blij dat je van mij bent Ik ben zo blij dat je nu van mij bent Whoa-whoa-whoa-whoa-whoa-whoa