Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the daylights Songtekst: happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the daylights - happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the daylights! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the daylights en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy .

Origineel

I tried Tried to make it on my own Did my best to get along, I tried I'm here 'Cause you're everything to me And I'll never be complete without you 'Cause only you can make me Only you can make me Happy, me happy I've lied if I've told you how I felt There's no words that could reveal My love burns and you know that I'm made to be with you I'm a mad man, I'm a fool To be so, to be so Only you can make me Only you can make me Happy, me happy I don't ever recognize myself Don't be with anybody else It's hard to feel this good I couldn't have it any other way Wouldn't wanna live another day Without, without, without 'Cause only you can make me Happy

 

Vertaling

Ik heb het geprobeerd. Probeerde het in mijn eentje te redden Ik deed mijn best om mee te komen, ik probeerde ik ben hier Want jij bent alles voor mij En ik zal nooit compleet zijn zonder jou 'Cause only you can make me Alleen jij kan me maken Gelukkig, ik gelukkig Ik heb gelogen als ik je vertelde hoe ik me voelde Er zijn geen woorden die kunnen onthullen Mijn liefde brandt en jij weet dat Ik ben gemaakt om bij jou te zijn Ik ben een gek, ik ben een dwaas Om zo te zijn, om zo te zijn Alleen jij kan me Only you can make me Gelukkig, ik gelukkig Ik herken mezelf nooit Ik wil met niemand anders zijn Het is moeilijk om je zo goed te voelen Ik zou het niet anders willen Wouldn't wanna live another day Zonder, zonder, zonder 'Cause only you can make me Happy