Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the db's Songtekst: i lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the db's - i lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the db's! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the db's en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i lie .

Origineel

I lie I steal I never show what I feel I never cry I never could I lie And it ain't no good I take Never give It's just the way I have to live Since you left me here So high and dry Left me here to wonder why I lie I lie But I wouldn't lie No I wouldn't lie If I had you Time passes slow When you've got nowhere to go I'm hot and cold I'm young and old I'm left and right But for tonight I lie I lie But I wouldn't lie No I wouldn't lie If I had you Why don't I want you Why don't I want you Why don't I want you I been lost And I been found Been all around this one-horse town And there are no thrills anymore That can get me high So I just lie I lie I lie But I wouldn't lie No I wouldn't lie If I had you Why don't you want me Why don't you want me Why don't you want me Why don't you want me

 

Vertaling

Ik lieg Ik steel Ik laat nooit zien wat ik voel Ik huil nooit dat zou ik nooit kunnen ik lieg En het is niet goed ik neem Never give Het is gewoon de manier waarop ik moet leven Sinds je me hier achterliet Zo hoog en droog Me hier achterliet om me af te vragen waarom ik lieg Ik lieg. Maar ik zou niet liegen Nee, ik zou niet liegen Als ik jou had De tijd verstrijkt langzaam When you've got nowhere to go Ik ben warm en koud Ik ben jong en oud Ik ben links en rechts Maar voor vanavond lieg ik lieg ik Maar ik zou niet liegen Nee ik zou niet liegen Als ik jou had Waarom wil ik je niet Waarom wil ik jou niet Waarom wil ik jou niet I been lost En ik ben gevonden Ik ben overal in deze stad met één paard geweest And there are no thrills anymore That can get me high So I just lie ik lieg ik lieg Maar ik zou niet liegen Nee, ik zou niet liegen Als ik jou had Waarom wil je me niet Waarom wil je me niet Waarom wil je me niet Waarom wil je me niet