Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dead weather Songtekst: rough detective

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dead weather - rough detective ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rough detective? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dead weather! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dead weather en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rough detective .

Origineel

You're an unusual suspect now and may be right The kind all men cannot recollect or forget at night You're the rough detective with the smokey eye Where the person you are after is the other guy The apprentice is the master and the cop's a con You hear me laughing in the background Don't make me run, baby Don't make me run, ah ow Don't make me run, baby Don't make me run, ah, ow Well, I'll make you retell your story now just to trip you up This mirror is reflective only if you're tired Your instinct is defective, but your crook's on fire I, got no prospective when I've tricking a liar, now You're so surprised, you hypnotize, it's just so odd Well, I'm a rough detective on a glory ride You keep going faster so I slow down You hear me laughing in the background Don't make me run, baby Don't make me run, ah ow Don't make me run, baby Don't make me run, ah, ow Ah What's happening? What's happening? Well Ah ah ah ah ah ah I can't hold it any longer I can't hold it anymore She looked right at me and laughed is she laughing? She looked right at me, is she laughing at me? Don't make me run Is she laughing at me? You're so surprised, you hypnotize, it's just so odd, hey

 

Vertaling

Je bent nu een ongewone verdachte en je kan gelijk hebben. Het soort dat alle mannen 's nachts niet kunnen herinneren of vergeten Jij bent de ruwe detective met het smokey eye Waar de persoon die je achterna zit de andere man is De leerling is de meester en de agent is een oplichter Je hoort me lachen op de achtergrond Laat me niet wegrennen, baby Laat me niet rennen, ah ow Laat me niet wegrennen, baby Laat me niet rennen, ah, ow Nou, ik laat je nu je verhaal opnieuw vertellen, gewoon om je te laten struikelen Deze spiegel reflecteert alleen als je moe bent. Je instinct is gebrekkig, maar je boef staat in brand Ik, heb geen vooruitzicht als ik een leugenaar bedrieg, nu Je bent zo verrast, je hypnotiseert, het is gewoon zo vreemd Nou, ik ben een ruwe detective op een glorieuze rit Jij gaat steeds sneller dus ga ik langzamer Je hoort me lachen op de achtergrond Laat me niet rennen, baby Laat me niet rennen, ah ow Laat me niet rennen, baby Laat me niet rennen, ah, ow Ah Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Nou Ah ah ah ah ah ah Ik kan het niet langer houden Ik kan het niet meer houden. Ze keek me recht aan en lachte, lacht ze? Ze keek me recht aan, lacht ze me uit? Laat me niet rennen. Lacht ze me uit? Je bent zo verrast, je hypnotiseert, het is gewoon zo vreemd, hé