Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the decemberists Songtekst: from my own true love (lost at sea)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the decemberists - from my own true love (lost at sea) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van from my own true love (lost at sea)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the decemberists! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the decemberists en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals from my own true love (lost at sea) .

Origineel

Four score years Living down in this rain swept town Sea salt tears Swimming round as the rain comes down Mr Postman, do you have a letter for me? Mr Postman, do you have a letter for me? A letter for me From my own true love Lost at sea Lost at sea Mr Postman, do you have a letter for me? Mr Postman, do you have a letter for me? A letter for me From my own true love Lost at sea Lost at sea

 

Vertaling

Vier score jaren Wonen in deze door regen geteisterde stad Tranen van zeezout Rondzwemmend als de regen naar beneden komt Meneer de postbode, heeft u een brief voor me? Meneer de postbode, heeft u een brief voor mij? Een brief voor mij Van mijn eigen ware liefde Verloren op zee Verloren op zee Meneer de postbode, heeft u een brief voor mij? Meneer de postbode, heeft u een brief voor mij? Een brief voor mij Van mijn eigen ware liefde Verloren op zee Verloren op zee