Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the defranco family Songtekst: i guess you already knew

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the defranco family - i guess you already knew ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i guess you already knew? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the defranco family! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the defranco family en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i guess you already knew .

Origineel

All of your friends said That you loved me But I didn't half believe them I never any knew any girl like you You always seemed to know How to make my feelings show [Chorus] I guess you already knew that I'd love you That's what made your lovin' me so right Yeah, I guess that's the truth Cause I'm thinkin' just 'a you Every day , every night Yeah, you already knew that I'd love you Now I think I finally see Cause my favorite thing to do Is to think of lovin' you Lovin' me Cause my favorite thing to do is to think of Lovin' you lovin' me I tried to fool you But I didn't Cause I couldn't keep resistin' I couldn't hide what I feel inside Each time you'd look my way I was lost except to say [Chorus]

 

Vertaling

Al je vrienden zeiden dat je van me hield Maar ik geloofde ze niet half Ik heb nooit een meisje zoals jij gekend Je leek altijd te weten hoe je mijn gevoelens kon laten zien [refrein] Ik denk dat je al wist dat ik van je zou houden Dat is wat je liefde voor mij zo juist maakt Yeah, I guess that's the truth Cause I'm thinkin' just 'a you Every day , every night Ja, je wist al dat ik van je zou houden Now I think I finally see Cause my favorite thing to do Is te denken aan van je houden Lovin' me Cause my favorite thing to do is to think of dat ik van je hou I tried to fool you But I didn't Cause I couldn't keep resistin' I couldn't hide what I feel inside Every time you'd look my way was ik verloren, behalve om te zeggen [Chorus]