Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the deslondes Songtekst: low down soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the deslondes - low down soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van low down soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the deslondes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the deslondes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals low down soul .

Origineel

I'm a low down soul Out in a lonesome land Just a low down soul Out in a lonesome land I can't find anyone To lend a helping hand I tried so hard But it's all in vain I tried so hard But it's all in vain Every dream I have Always ends the same I don't know what to do I don't know where to go I don't know what to do I don't know where to go You are all I want You are all I know Yeah I'm a low down soul Out in a lonesome land Just a low down soul Out in a lonesome land I can't find anyone To lend a helping hand

 

Vertaling

Ik ben een lage ziel In een eenzaam land Gewoon een lage ziel In een eenzaam land Ik kan niemand vinden Om een ??helpende hand te bieden ik heb het zo hard geprobeerd Maar het is allemaal tevergeefs ik heb het zo hard geprobeerd Maar het is allemaal tevergeefs Elke droom die ik heb Eindigt altijd hetzelfde Ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet waar ik heen moet Ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet waar ik heen moet Je bent alles dat ik wil Jij bent alles wat ik weet Ja, ik ben een lage ziel In een eenzaam land Gewoon een lage ziel In een eenzaam land Ik kan niemand vinden Om een ??helpende hand te bieden