Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the devil wears prada Songtekst: martyrs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the devil wears prada - martyrs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van martyrs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the devil wears prada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the devil wears prada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals martyrs .

Origineel

I know I'm always here And I will always beg "forgive us". It's just that I am always gone. So we'll start with a question. Why's this on me? What's it have to do with faith? There will always be us and me. I'm just sick of being lonely. Like the winds and her faint breeze. Like the church to set me free. I'm dead to those I tried to impress. I'm dead to those who had my trust. I'm dead to distance and to home. I'm dead to me, I died by the throne. Martyrs, hear me out. Never claim what's not forever. Never claim what's not forever. Judas, watch us weep. Live and die by your betrayal. More doubts to be answered. Where will it all end? When is the Lord's hour? There will always be us and me. I'm just sick of being lonely. Like the winds and her faint breeze. Like the church to set me free. I'm dead to those I tried to impress. I'm dead to those who had my trust. I'm dead to distance and to home. I'm dead to me, I died by the throne. I'm dead to those I tried to impress. I'm dead to those who had my trust. I'm dead to distance and to home. I'm dead to me, I died by the throne. Martyrs, hear me out. Live and die by your lover's heart. Why's this on me? Why's this on me? Martyrs, hear me out. Live and die by your lover's heart. Live and die by your lover's heart.

 

Vertaling

Ik weet dat ik er altijd ben En ik zal altijd smeken "vergeef ons". Ik ben gewoon altijd weg. We beginnen dus met een vraag. Waarom is dit voor mij? Wat heeft het met geloof te maken? Er zullen altijd wij en ik zijn. Ik ben het gewoon zat om eenzaam te zijn. Zoals de wind en haar zwakke wind. Zoals de kerk om me vrij te laten. Ik ben dood voor degenen die ik probeerde te imponeren. Ik ben dood voor degenen die mijn vertrouwen hadden. Ik ben dood door afstand en naar huis. Ik ben dood voor mij, ik stierf door de troon. Martelaren, luister naar me. Claim nooit wat niet voor altijd is. Claim nooit wat niet voor altijd is. Judas, kijk hoe we huilen. Leef en sterf door je verraad. Nog meer twijfels om te beantwoorden. Waar houdt het allemaal op? Wanneer is het uur van de Heer? Er zullen altijd wij en ik zijn. Ik ben het gewoon zat om eenzaam te zijn. Zoals de wind en haar zwakke wind. Zoals de kerk om me vrij te laten. Ik ben dood voor degenen die ik probeerde te imponeren. Ik ben dood voor degenen die mijn vertrouwen hadden. Ik ben dood door afstand en naar huis. Ik ben dood voor mij, ik stierf door de troon. Ik ben dood voor degenen die ik probeerde te imponeren. Ik ben dood voor degenen die mijn vertrouwen hadden. Ik ben dood door afstand en naar huis. Ik ben dood voor mij, ik stierf door de troon. Martelaren, luister naar me. Leef en sterf door het hart van je geliefde. Waarom is dit voor mij? Waarom is dit voor mij? Martelaren, luister naar me. Leef en sterf door het hart van je geliefde. Leef en sterf door het hart van je geliefde.