Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dirty heads Songtekst: spread too thin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dirty heads - spread too thin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spread too thin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dirty heads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dirty heads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spread too thin .

Origineel

I, I'm spread way too thin Everybody wants to know what's happenin' I, I'm spread way too thin What's the big rush now, tell me why you're rushin' I, I'm spread way too thin Everybody wants to know what's happenin' I, I'm spread way too thin What's the big rush now, tell me why you're rushin' Why you rushin' Why you rushin' Well everybody's callin', but I just need some time Yeah I just need some room to breathe again A way to clear my mind You don't need to be here All up in my face We need to find the right solution To put you in your place I said hey, I got a lot to say to you Hear what you say it's not true So this is what I'm gonna do Look at me I'm gonna let you know I, I'm spread way too thin Everybody wants to know what's happenin' I, I'm spread way too thin What's the big rush now tell me why you're rushin' Why you rushin' Why you rushin' Well this has got me twisted In the worst kind of way You put me down when I'm not around And then you, and they you smile at my face You don't need a home no, what you need is a cage I've bottled up all of these emotions babe A monster 'bout to rage I said hey, I got a lot to say to you It seems you got somethin' to prove So this is what I'm gonna do Look at me I'm gonna tell you so I, I'm spread way too thin Everybody wants to know what's happenin' I, I'm spread way too thin What's the big rush now tell me why you're rushin' Why you rushin' Let me breathe, let me chill for a while Let me breathe, no it's not my style Let me breathe, let me chill for a while Let me breathe, no it's not my style I said hey, I got a lot to say to you Hear what you say it's not true So this is what I'm gonna do Look at me I'm gonna let you know I, I'm spread way too thin Everybody wants to know what's happenin' I, I'm spread way too thin What's the big rush now tell me why you're rushin' Why you rushin' Why you rushin'

 

Vertaling

Ik, ik ben veel te dun verspreid Everybody wants to know what's happenin Ik, ik ben veel te dun verspreid Waarom nu zo'n haast, vertel me waarom je haast hebt Ik, ik ben veel te dun verspreid Iedereen wil weten wat er gebeurt Ik, ik ben veel te dun verspreid Waarom nu zo'n haast, vertel me waarom je zo'n haast hebt Waarom haast je je? Waarom haast je je? Nou iedereen roept, maar ik heb gewoon wat tijd nodig Ja, ik heb gewoon wat ruimte nodig om weer te ademen Een manier om mijn hoofd leeg te maken. Je hoeft hier niet te zijn Helemaal in mijn gezicht. We moeten de juiste oplossing vinden. Om je op je plaats te zetten Ik zei hey, ik heb je veel te zeggen Hoor wat je zegt, het is niet waar Dus dit is wat ik ga doen Kijk me aan, ik ga je laten weten Ik, ik ben veel te dun verspreid Iedereen wil weten wat er aan de hand is Ik, ik ben veel te dun verspreid Waarom zo'n haast? Zeg me waarom je haast hebt. Waarom je je haast Waarom haast je je? Nou dit heeft me in de war gebracht Op de ergste manier Je zet me neer als ik er niet ben En dan lach jij, en zij naar mijn gezicht Je hebt geen huis nodig, nee, wat jij nodig hebt is een kooi Ik heb al deze emoties opgekropt, schat. A monster 'bout to rage Ik zei hey, ik heb je veel te zeggen Het lijkt erop dat je iets te bewijzen hebt Dus dit is wat ik ga doen Kijk me aan, ik ga het je zeggen I, I'm spread way too thin Everybody wants to know what's happenin I, I'm spread way too thin Waarom zo'n haast? Zeg me waarom je haast hebt. Waarom haast je je? Laat me ademen, laat me een tijdje afkoelen Laat me ademen, nee het is niet mijn stijl Let me breathe, let me chill for a while Let me breathe, no it's not my style Ik zei hey, ik heb je veel te zeggen Hoor wat je zegt, het is niet waar Dus dit is wat ik ga doen Kijk naar me, ik ga je laten weten I, I'm spread way too thin Iedereen wil weten wat er aan de hand is I, I'm spread way too thin Waarom zo'n haast? Zeg me waarom je haast hebt. Waarom je je haast Waarom haast je je?