Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ditty bops Songtekst: aluminum can

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ditty bops - aluminum can ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aluminum can? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ditty bops! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ditty bops en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aluminum can .

Origineel

Crush me down An aluminum can Poke me with a fork and half baked yam Toss me in the frying pan I would never bite the hand If I could be sure the hand that feeds me Feeding frenzy on prescription words Swallowing the silence that returns Falling in footsteps petrified by time Under madness are familiar faces And you are just a semblance of before Following the dust and calling it more These are the seeds That beseech the leaves for cover Hiking canyons where people have fallen These are places where some learn to fly Breaking escaping molds that are growing Stepping over cutting off the ties

 

Vertaling

Verpletter me Een aluminium blikje Prik me met een vork en een half gebakken yam Gooi me in de frituurpan Ik zou nooit in de hand bijten Als ik er zeker van kon zijn dat de hand die mij voedt Die zich voedt met woorden op recept De stilte inslikkend die terugkeert Vallen in voetstappen versteend door de tijd Onder waanzin zijn bekende gezichten En jij bent slechts een schijn van vroeger Het stof volgend en het meer noemend Dit zijn de zaden Die de bladeren smeken om dekking Wandelen door ravijnen waar mensen zijn gevallen. Dit zijn plaatsen waar sommigen leren vliegen Ontsnappende schimmels die groeien Stappend over het afsnijden van de banden