Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dodos Songtekst: winter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dodos - winter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dodos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dodos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter .

Origineel

I know if I'll make it through this winter without you by my side I waited for you so long while I traveled far and wide Convinced myself there's no one better, so how could I deny Your love, it's like a thorn into my side My friends they understand me better but don't whisper goodnight I want a lover and a sister, but we know that's not right You used to listen to my music, I always wondered why I wish I could pretend you make me try I want the days to come, I want these sleepless nights to end I lie here thinking how I lost you to all your stupid friends You made me feel so foolish for the twenty-second time Your love might be the last time that I try Don't know if I'll make it through this winter without you on my own I waited here for you forever, I can't believe you'd go I may not have the answers, but I'd rather never know Your love was such a heavy, heavy blow

 

Vertaling

Ik weet of ik deze winter zal doorkomen zonder jou aan mijn zijde Ik heb zo lang op je gewacht, terwijl ik van heinde en verre reisde Overtuigd dat er niemand beter is, dus hoe kan ik dat ontkennen? Jouw liefde, het is als een doorn in mijn oog Mijn vrienden begrijpen me beter maar fluisteren me geen goedenacht toe Ik wil een minnaar en een zus, maar we weten dat dat niet goed is Vroeger luisterde je naar mijn muziek, ik vroeg me altijd af waarom Ik wou dat ik kon doen alsof je me laat proberen Ik wil dat de dagen komen, ik wil dat deze slapeloze nachten eindigen Ik lig hier te denken hoe ik je verloor aan al je stomme vrienden Je liet me zo dwaas voelen voor de tweeëntwintigste keer Jouw liefde is misschien de laatste keer dat ik het probeer Ik weet niet of ik deze winter zonder jou alleen doorkom Ik heb hier eeuwig op je gewacht, ik kan niet geloven dat je zou gaan Ik heb misschien niet de antwoorden, maar ik zou het liever nooit weten Jouw liefde was zo'n zware, zware klap