Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the donnas Songtekst: it takes one to know one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the donnas - it takes one to know one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it takes one to know one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the donnas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the donnas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it takes one to know one .

Origineel

Burned your way in under my skin. When I wasn't lookin'. It's so easy to talk about me. When I'm not around to say. I may not be a man. but you're not one either. it takes one to know one. Who's calling names and pointing fingers?. Takes one to know one. Cut me then blame me for bleeding. Won't see me begging and pleading. Tell me what I'm supposed to do, that's. Funny coming from you. Not a boy not yet a man, never even. done time in a van. You dont know what you're talkin' about. It's about time somebody called you out. Am I speaking English,. Or is this just a death wish?. Just because we're face to face. Doesn't mean we're eye to eye. I may not be a man. But you're not one either. Takes one to know one. Who's calling names and pointing fingers?. Takes one to know one. It's age before beauty. And you got neither. It takes one to know one.

 

Vertaling

Je hebt je een weg gebaand onder mijn huid. Toen ik niet keek. Het is zo makkelijk om over mij te praten. Als ik er niet ben om te zeggen. Ik mag dan geen man zijn, maar dat ben jij ook niet. Je moet er een zijn om er een te kennen. Wie scheldt er en wijst met de vinger? Je moet er een zijn om er een te kennen. Snij me en geef mij de schuld van het bloeden. Je zult me niet zien smeken en smeken. Zeg me wat ik moet doen, dat is... Grappig om dat van jou te horen. Geen jongen, nog geen man, zelfs nog nooit in een busje gezeten. Je weet niet waar je het over hebt. Het wordt tijd dat iemand je uitscheldt. Spreek ik Engels,... Of is dit gewoon een doodswens? Alleen omdat we oog in oog staan. betekent nog niet dat we oog in oog staan. Ik mag dan geen man zijn. Maar dat ben je ook niet. Je moet er een zijn om er een te kennen. Wie scheldt er en wijst met de vinger? Je moet er een zijn om er een te kennen. Het is leeftijd voor schoonheid. En jij hebt geen van beide. Je moet er een zijn om er een te kennen.