Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the doors Songtekst: american night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the doors - american night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van american night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the doors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the doors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals american night .

Origineel

All hail the American night!. What was that?. I don't know. Sounds like guns...thunder.. . (Roadhouse Blues). . ...Alright! Alright! Alright!. Hey, listen! Listen! Listen, man! listen, man!. I don't know how many you people believe in astrology.... Yeah, that's right...that's right, baby, I...I am a. Sagittarius. The most philosophical of all the signs. But anyway, I don't believe in it. I think it's a bunch of bullshit, myself. But I tell you this, man, I tell you this. I don't know what's gonna happen, man, but I wanna have. my kicks before the whole shithouse goes up in flames. Alright!.

 

Vertaling

Heil aan de Amerikaanse nacht! Wat was dat? Ik weet het niet. Klinkt als geweren... donder... (Roadhouse Blues). . . ...Oké! Oké! Oké! Hé, luister! Luister! Luister, man! Luister, man! Ik weet niet hoeveel mensen er in astrologie geloven .... Ja, dat klopt... dat klopt, schatje, ik... ik ben een Boogschutter. De meest filosofische van alle tekens. Maar goed, ik geloof er niet in. Ik denk zelf dat het een hoop onzin is. Maar ik zeg je dit, man, ik zeg je dit. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, man, maar ik wil mijn kicks hebben voordat het hele schijthuis in vlammen opgaat. Oké.