Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the doors Songtekst: fever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the doors - fever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the doors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the doors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fever .

Origineel

Everybody's got the fever That is something we all know Fever isn't such a new thing Fever started a long time ago Everybody's got the fever Everybody's got the fever Everybody's got the fever Everybody's got the fever When you kiss me, baby When you hold me tight Got the fever All through the night Fever Give me some fever, baby I got the fever, yeah You got the fever, yeah In the summertime All through the night When you kiss When you hold me tight Got the fever Got the fever Everybody loves the fever Yeah

 

Vertaling

Iedereen heeft de koorts Dat weten we allemaal Koorts is niet zo nieuw. Koorts begon een lange tijd geleden Iedereen heeft de koorts Iedereen heeft koorts Iedereen heeft koorts Iedereen heeft koorts When you kiss me, baby When you hold me tight Got the fever All through the night Fever Geef me wat koorts, baby Ik heb de koorts, ja You got the fever, yeah In the summertime All through the night When you kiss When you hold me tight Got the fever Got the fever Iedereen houdt van de koorts Yeah