Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the doors Songtekst: soul kitchen live at the aquarius the first performance lp version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the doors - soul kitchen live at the aquarius the first performance lp version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soul kitchen live at the aquarius the first performance lp version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the doors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the doors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soul kitchen live at the aquarius the first performance lp version .

Origineel

Well, the clock says it's time to close now I guess I'd better go now I'd really like to stay here all night The cars crawl past all stuffed with eyes Street lights shed their a-hollow glow Your brain seems bruised with numb surprise Still one place to go Still one place to go Let me sleep all night in your soul kitchen Warm my mind near your gentle stove Turn me out and I'll wander, baby Stumblin' in the neon grove Well, your fingers weave quick minarets Speak in secret alphabets I light another cigarette Learn to forget Learn to forget Learn to forget Learn to forget Let me sleep all night in your soul kitchen Warm my mind near your gentle stove Turn me out and I'll wander, baby Stumblin' in the neon grove Yeah, hey, hey Well, the clock says it's time to close now I know I have to go now I really wanna stay here all night All night All night

 

Vertaling

Nou, de klok zegt dat het nu tijd is om te sluiten Ik denk dat ik nu maar beter kan gaan. Ik zou hier echt de hele nacht willen blijven. De auto's kruipen voorbij allemaal vol met ogen Straatlantaarns werpen hun holle gloed af Je hersenen lijken gekneusd door gevoelloze verbazing Nog steeds één plek om heen te gaan Still one place to go Laat me de hele nacht slapen in jouw zielenkeuken Verwarm mijn geest bij jouw zachte kachel Zet me buiten en ik zal dwalen, baby Strompelend in het neon bosje Nou, je vingers weven snelle minaretten Spreek in geheime alfabetten Ik steek nog een sigaret op Leer te vergeten Leer te vergeten Leer te vergeten Leer te vergeten Laat me de hele nacht slapen in jouw zielenkeuken Verwarm mijn geest bij jouw zachte kachel Zet me buiten en ik zal dwalen, baby Strompelend in het neonbos Yeah, hey, hey Well, the clock says it's time to close now Ik weet dat ik nu moet gaan Ik wil hier echt de hele nacht blijven De hele nacht. De hele nacht.