Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the doups Songtekst: far

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the doups - far ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van far? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the doups! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the doups en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals far .

Origineel

She's far... So far! And I want... To be there now! Not Mars, But Far... My brain is... With you now! I want to be there now, I want to be there now! I want to be there now, I want to be there now! I said I want to be there now, I want to be there now! I want to be there now, I want to be there now! I will try not to say it to you... I will try not to say it to you... And I'll try not to say it to you... I said I will TRY!!!

 

Vertaling

Ze is ver... Zo ver! En ik wil... daar nu zijn! Niet Mars, maar ver... Mijn brein is... Bij jou nu! Ik wil daar nu zijn, Ik wil daar nu zijn! Ik wil daar nu zijn, Ik wil daar nu zijn! Ik zei dat ik er nu wil zijn, ik wil er nu zijn! Ik wil daar nu zijn, ik wil daar nu zijn! Ik zal proberen het niet tegen je te zeggen... Ik zal proberen het niet tegen jou te zeggen... En ik zal proberen het niet tegen jou te zeggen... Ik zei dat ik het zal proberen!!!