Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the doups Songtekst: you re hot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the doups - you re hot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re hot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the doups! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the doups en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re hot .

Origineel

You're hard to believe I'd give and receive I'd take you away Even if it's just for a day I came here for fun I won't leave until I'm done Look at you pretty face You could be my next disgrace You're hot. You're hard to believe You're good. I'd give and receive Make me. I'd take you away I don't mind playing your game It's not like I don't care And I'm not in despair But the more you fight back The more it puts me in your track You're hot, so hot You're good, so good Make me, king for a day I don't mind playing your game Look at you pretty face Look at you pretty face Look at you pretty face You could be my next disgrace You're hot, so hot (You're so hot) You're good, so good (You're so good) Make me, king for a day (King for a day) I don't mind playing your game

 

Vertaling

Je bent moeilijk te geloven Ik zou geven en ontvangen Ik zou je meenemen Al is het maar voor een dag Ik kwam hier voor de lol Ik ga niet weg tot ik klaar ben Kijk naar je mooie gezichtje Je zou mijn volgende schande kunnen zijn Je bent heet. Je bent moeilijk te geloven Je bent goed. Ik zou geven en ontvangen Maak me. Ik zou je wegnemen Ik vind het niet erg om je spel te spelen Het is niet dat het me niet kan schelen En ik ben niet wanhopig Maar hoe meer je terugvecht Hoe meer het me in je spoor zet Je bent heet, zo heet Je bent goed, zo goed Maak me, koning voor een dag Ik vind het niet erg om je spel te spelen Kijk naar je mooie gezichtje Kijk naar je mooie gezichtje Kijk naar je mooie gezichtje Je zou mijn volgende schande kunnen zijn Je bent heet, zo heet (Je bent zo heet) You're good, so good (You're so good) Make me, king for a day (Koning voor een dag) I don't mind playing your game