Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dream Songtekst: sex intelligent

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dream - sex intelligent ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sex intelligent? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dream! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dream en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sex intelligent .

Origineel

Face down, ass up That's the way we like to (Oh!) Do you in my Benz truck Then he call your friends up Yea I put it on her She won't even bring her mans up Damn bruh, Heard that you need to get them ends up On her like a poster pimpin' Yeah I got her pinned up Hemmed up, Top to the bottom, get your hands up Police at my door, knockin' Beggin' me for more, drop it Excuse me Mr. Officer, But what more can your offer her? Nigga I ain't trippin' She can go where ever she like You'll never catch me slippin' Nigga, My love game is so tight And I'll give her what ever she needs And you can't match a love like mine It's like tryin' to rob me with a BB gun But my love gets it poppin' like the Taliban And you know that I got that Fi-yaa That blazin', amazin' Hood shit Banging out them head boards, hood shit And you know this So baa-by girl She ain't goin' nowhere, partna She stayin' right here Baa-by girl I don't know why you lookin' Can't you see ain't nothin' cookin' Baa-by girl (woo hoo) Got her wrapped around my finger Sowed up like a singer Baa-by girl I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent [Chorus] Sex Intelligent Know how to work it right I'm Sex Intelligent I know how to work it right I know how to work it right I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent I'm Sex Intelligent I know how to work it right I know how to work it right I know how to work it right I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent What could you be thinkin'? Don't you know that she's mine Better re-think it I know, I know, I know shawty fine But she took like a motherfuckin' crook, yeah Like a ticket I got her booked, yeah Kinda like a fiend I got shawty hooked, yeah Earthquake, Shawty shook, yeah She might even chill at the bar wit you for a minute While she's there wit you, She's thinkin how I hit it Shawty can't forget it I bust it down, break it down, blunt raw split it So baa-by girl She ain't goin' nowhere, partna She stayin' right here Baa-by girl I don't know why you lookin' Can't you see ain't nothin' cookin' Baa-by girl Got her wrapped around my finger Sowed up like a singer Baa-by girl I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent Sex Intelligent Know how to work it right I'm Sex Intelligent I know how to work it right I know how to work it right I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent I'm Sex Intelligent I know how to work it right I know how to work it right I know how to work it right I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent Get up in my world Let me put it on you girl Love you baby Until I drive you crazy Know this song is over But I can't get up off ya Come on baby, closer Get up on this coaster And ride it out, ride it out Until my theme park closes Grind it out, grind it out Until the park reopens Your the breakfast in my bed Just give me a little bit What ever you had to do is irrelevant I'm sex intelligent (yeah, yeah) I'm sex intelligent (yeah) A-T-L-A-N-T-A

 

Vertaling

Gezicht naar beneden, kont omhoog Dat is de manier waarop we graag (Oh!) Doe je in mijn Benz truck Dan belt hij je vrienden op Yea I put it on her Ze wil haar mannen niet eens naar boven brengen. Verdomme bruh, Ik heb gehoord dat je de eindjes aan elkaar moet knopen. On her like a poster pimpin' Yeah I got her pinned up Omzoomd, Van boven naar beneden, doe je handen omhoog Police at my door, knockin' Smeekt me om meer, laat vallen Excuseer me meneer de agent, Maar wat kan je haar nog meer bieden? Neger, ik ben niet aan het trippen. Ze kan gaan en staan waar ze wil Je zult me nooit betrappen op een slippertje Neger, mijn liefdesspel is zo strak And I'll give her what ever she needs En je kunt niet tippen aan een liefde als de mijne Het is alsof je me probeert te beroven met een luchtdrukpistool Maar mijn liefde laat het knallen als de Taliban En je weet dat ik die Fi-yaa heb That blazin', amazin' Hood shit Banging out them head boards, hood shit En jij weet dit So baa-by girl She ain't goin' nowhere, partna She stayin' right here Baa-by girl Ik weet niet waarom je kijkt Kan je niet zien dat er niets kookt Baa-by girl (woo hoo) Got her wrapped around my finger Sowed up like a singer Baa-by girl I make every nigga irrelevant Ik ben sex intelligent [refrein] Sex Intelligent Know how to work it right Ik ben Sex Intelligent Ik weet hoe het goed werkt Ik weet hoe het werkt I make every nigga irrelevant Ik ben sex intelligent I'm Sex Intelligent Ik weet hoe ik het moet doen I know how to work it right I know how to work it right I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent What could you be thinkingin'? Don't you know that she's mine Denk er nog eens over na. I know, I know, I know shawty fine But she took like a motherfuckin' crook, yeah Als een ticket heb ik haar geboekt, ja Als een duivel heb ik Shawty verslaafd gemaakt, ja Aardbeving, Shawty shook, yeah She might even chill at the bar with you for a minute While she's there with you, She's thinkin how I hit it Shawty kan het niet vergeten I bust it down, break it down, blunt raw split it So baa-by girl She ain't goin' nowhere, partna She stayin' right here Baa-by girl I don't know why you lookin' Kan je niet zien dat er niets kookt Baa-by girl Got her wrapped around my finger Sowed up like a singer Baa-by girl I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent Sex Intelligent Know how to work it right I'm Sex Intelligent I know how to work it right I know how to work it right I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent I'm Sex Intelligent I know how to work it right Ik weet hoe het werkt Ik weet hoe ik het moet doen I make every nigga irrelevant I'm sex intelligent Kom in mijn wereld Laat me het op je zetten meisje Love you baby Tot ik je gek maak Weet dat dit liedje voorbij is But I can't get up off ya Kom op schatje, dichterbij Stap op deze achtbaan En rijd het uit, rijd het uit Tot mijn pretpark sluit Grind it out, grind it out Tot het park weer open gaat Jouw ontbijt in mijn bed Geef me gewoon een beetje Wat je ook moest doen, het doet er niet toe I'm sex intelligent (yeah, yeah) I'm sex intelligent (yeah) A-T-L-A-N-T-A