Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dream syndicate Songtekst: out of my head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dream syndicate - out of my head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out of my head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dream syndicate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dream syndicate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out of my head .

Origineel

[Verse] Cornered, alone Beaten down and confused Slaughtered and tripped out One eye on the exit sign With more than I could use You might say I was stuck on a pin With only one way to go Not in, not in I had to get out, way way out Beyond the pale Strictly no sale Just to get out of my head Anything to take me out of my head My friends were worried But what could I do? I might have said that I Was worried about them too What I had to do I understood I went higher and higher And it was good It was very very good Just to get out of my head Anything to take me out of my head

 

Vertaling

[Verse] In het nauw gedreven, alleen Neergeslagen en verward Afgeslacht en gestruikeld One eye on the exit sign Met meer dan ik kon gebruiken Je zou kunnen zeggen dat ik vast zat op een pin Met maar één weg te gaan Niet erin, niet erin Ik moest eruit, heel ver eruit Voorbij de bleekheid Strikt geen verkoop Alleen om uit mijn hoofd te komen Alles om me uit mijn hoofd te krijgen Mijn vrienden waren bezorgd Maar wat kon ik doen? Ik had kunnen zeggen dat ik ook bezorgd om hen was Wat ik moest doen begreep ik. Ik ging hoger en hoger En het was goed. Het was heel erg goed Gewoon om uit mijn hoofd te komen Alles om me uit mijn hoofd te halen