Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dreaming Songtekst: it's no good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dreaming - it's no good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's no good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dreaming! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dreaming en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's no good .

Origineel

Gonna take my time I've got all the time in the world To make you mine It is written in the stars above The gods decree You'll be right here by my side Right next to me You can run but you cannot hide Don't say you want me Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me 'Cause I know you can't be 'Cause it's no good I'll be fine I'll be waiting patiently Until see you see the sign And come running to my open arms But will you realize Do we have to wait till our worlds collide Open up your eyes You can't turn back the time Don't say you want me Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me 'Cause I know you can't be 'Cause it's no good Gonna take my time I've got all the time in the world To make you mine It is written in the stars above Don't say you want me Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me 'Cause I know you can't be 'Cause it's no good Don't say you're happy Out there without me 'Cause I know you can't be 'Cause it's no good

 

Vertaling

Gonna take my time I've got all the time in the world To make you mine It is written in the stars above The gods decree You'll be right here by my side Vlak naast me Je kunt vluchten maar je niet verstoppen Zeg niet dat je me wilt Zeg niet dat je me nodig hebt Zeg niet dat je van me houdt Het is begrepen Zeg niet dat je gelukkig bent Daarbuiten zonder mij Want ik weet dat je dat niet kunt zijn Want het is niet goed Ik zal me goed voelen. Ik zal geduldig wachten Totdat je het teken ziet En naar mijn open armen komt rennen Maar zal je je realiseren Moeten we wachten tot onze werelden botsen Open je ogen Je kunt de tijd niet terugdraaien Zeg niet dat je me wilt Zeg niet dat je me nodig hebt Zeg niet dat je van me houdt Het is begrepen Zeg niet dat je gelukkig bent Daarbuiten zonder mij Want ik weet dat je dat niet kunt zijn Cause it's no good Gonna take my time I've got all the time in the world To make you mine It is written in the stars above Don't say you want me Zeg niet dat je me nodig hebt Zeg niet dat je van me houdt Het is begrepen Zeg niet dat je gelukkig bent Daarbuiten zonder mij Want ik weet dat je dat niet kunt zijn Want dat is niet goed Zeg niet dat je gelukkig bent Daarbuiten zonder mij Want ik weet dat het niet zo kan zijn Omdat het niet goed is