Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the drifters Songtekst: my girl [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the drifters - my girl [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my girl [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the drifters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the drifters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my girl [live] .

Origineel

I've got sunshine on a cloudy day When it's cold outside I've got the month of May I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl) I've got so much honey the bees envy me I've got a sweeter song than the birds in the trees I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl) Hey hey hey Hey hey hey Ooh I don't need no money, fortune, or fame I've got all the riches baby one man can claim I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl) I've got sunshine on a cloudy day With my girl I've even got the month of May With my girl

 

Vertaling

Ik heb zonneschijn op een bewolkte dag Als het buiten koud is, heb ik de maand mei Ik denk dat je zou zeggen What can make me feel this way? My girl (mijn meisje, mijn meisje) Talkin' 'bout my girl (my girl) I've got so much honey the bees envy me I've got a sweeter song than the birds in the trees I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl) Hey hey hey Hey hey hey Ooh I don't need no money, fortune, or fame I've got all the riches baby one man can claim I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl) I've got sunshine on a cloudy day With my girl I've even got the month of May With my girl