Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the drifters Songtekst: there goes my first love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the drifters - there goes my first love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there goes my first love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the drifters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the drifters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there goes my first love .

Origineel

There goes my girl There goes my first love With the guy I used to call my friend There goes love I thought would never end And I can't forget her My heart is breaking When I see her holding hands with him Can't help thinking how it might have been She's still my first love My first love is still around. She never left this part of town Now I see her most ev'ry day but she don't look my way There goes my first love with the guy I used to call my friend She loved me but not for long. I wish I knew where I went wrong Now ev'ry day those pretty feet come walking on down the street There goes my first love with the guy I used to call my friend...

 

Vertaling

Daar gaat mijn meisje Daar gaat mijn eerste liefde Met de jongen die ik mijn vriend noemde Daar gaat de liefde waarvan ik dacht dat ze nooit zou eindigen En ik kan haar niet vergeten Mijn hart breekt Als ik haar hand in hand met hem zie Ik kan het niet helpen te denken hoe het had kunnen zijn Ze is nog steeds mijn eerste liefde Mijn eerste liefde is er nog steeds. Ze heeft dit deel van de stad nooit verlaten Nu zie ik haar bijna elke dag maar ze kijkt niet mijn kant op Daar gaat mijn eerste liefde met de jongen die ik mijn vriend noemde Ze hield van me, maar niet voor lang. Ik wou dat ik wist waar ik fout ging Nu elke dag die mooie voeten komen lopen op de straat Daar gaat mijn eerste liefde met de man die ik mijn vriend noemde...