Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the drums Songtekst: the future

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the drums - the future ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the future? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the drums! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the drums en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the future .

Origineel

[Verse 1] Here I go again Getting upset over nothing Getting upset over your heart Over your heart Over your heart And if I ruled the world I would make every country salute you And if I ruled the world I'd make you be mine [Chorus] And I'm always in your cage Set me free And you've locked me in your cage Set me free [Verse 2] Here you go again Walking away like it's nothing Walking away from my heart But I see your eyes at night And you know what's wrong And you know what's right [Chorus] And I'm always in your cage Set me free And you've locked me in your cage Set me free [Bridge] The future Oh, oh The future Oh, oh Oh, oh Oh, oh [Chorus] And I'm always in your cage Set me free And you've locked me in your cage Set me free

 

Vertaling

[Verse 1] Hier ga ik weer Getting upset over nothing Ik raak overstuur over je hart Over je hart Over je hart En als ik de wereld regeerde zou ik elk land laten salueren En als ik de wereld regeerde zou ik je de mijne maken [refrein] En ik zit altijd in jouw kooi Laat me vrij En jij hebt me opgesloten in je kooi Laat me vrij [Verse 2] Daar ga je weer Walking away like it's nothing Wandelend weg van mijn hart Maar ik zie je ogen 's nachts And you know what's wrong En jij weet wat goed is [Chorus] And I'm always in your cage Set me free En jij hebt me opgesloten in je kooi Set me free [Brug] De toekomst Oh, oh De toekomst Oh, oh Oh, oh Oh, oh [Chorus] And I'm always in your cage Set me free En je hebt me opgesloten in je kooi Set me free